dimarts, 3 de maig del 2011

Presentació

Piteus per Sant Llorenç és una agrupació d’electors, és a dir, un conjunt de vilatans i vilatanes que ens hem associat per tal de presentar una candidatura a les properes eleccions municipals. Aquesta agrupació aglutina persones de diferents sensibilitats i procedències, persones que hem demostrat el nostre compromís treballant desinteressadament per al poble des dels àmbits més diversos i que, a dia d’avui, ens veiem en cor d’afrontar una nova etapa.

Són molts els motius que ens han portat a prendre la decisió de concórrer a aquestes eleccions, però essencialment, us podem afirmar que la il·lusió per millorar el nostre entorn és la nostra principal motivació.
  
Ens presentem com una alternativa als partits tradicionals ja que entenem que hem de superar la fractura existent entre la població i la classe política. Darrere de les nostres idees no hi ha cap gran partit amb interessos difusos, nosaltres som piteus, som del poble i treballarem per al nostre poble, per a la nostra vall i per al nostre país.

L’actual context econòmic no ofereix unes expectatives gaire optimistes de cara als propers anys. Sabem que no vénen temps d’abundància, per tant, seria irracional que us prometéssim grans inversions en infraestructures públiques. Ara bé, sí que ens comprometem a aportar propostes creatives ja que ara que les restriccions econòmiques estan a l’ordre del dia, és el moment d’apostar per idees noves.

És hora de renovar les nostres institucions per tal de començar a dissenyar el futur que volem construir. Volem avançar amb pas ferm, unint esforços des de la pròpia base de la nostra societat. És cert que no tenim totes les respostes als problemes del poble, però tenim la voluntat de treballar per aconseguir trobar les millors solucions. Sentim orgull de pertànyer a un poble que respon col·lectivament davant les adversitats i els reptes de futur i que els afronta transformant-los en oportunitats. Ara bé, aquesta nova etapa només és possible amb la complicitat de la població, la vostra complicitat, perquè només un poble actiu és un poble viu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada