diumenge, 1 de maig del 2011

Nota de premsa


Un grup de joves del poble creen una formació independent a Sant Llorenç de Morunys

En aquestes properes eleccions municipals, a Sant Llorenç de morunys hi haurà una nova formació municipal independent, Piteus per Sant Llorenç. Es tracta d'una agrupació d'electors formada per jovent actiu del poble, que neix a partir del convenciment de que ja és el moment d'un relleu generacional en les tasques de gestió del poble. Després d'aprendre i créixer gràcies als nostres predecessors, Piteus per Sant Llorenç considera que ha arribat l'hora de recollir el seu testimoni i continuar, i en el que es pugui millorar, el funcionament i condicionament del poble.

El cap de llisa per la formació, Francesc Xavier Mas, comenta que «una de els virtuds de Piteus per Sant Llorenç és que hem aconseguit agrupar persones de diferents ambis i diferents visions polítiques, que es complementen a la perfecció, creant així una llista unida i amb moltes ganes de treballar».

La candidatura destaca el seu caràcter assambleari i participatiu i aposta per potenciar el treball cooperatiu entre les persones i els pobles.

A més de Francesc Xavier Mas, la llista la conformen, per ordre, Marc Serra, Jordi Rodríguez, David Solé, Meritxell Basora, Oriol Riu, Rafael Solé, Dani López i Gerard Pujols. Tots ells són coneguts al poble per la seva àmplia participació i vinculació al teixit associatiu del poble.

Sant Llorenç de Morunys, 15/04/2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada